Nabeschouwing Arouca - Sporting CP (0-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Arouca het zondag 10 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Sporting CP (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Viktor Gyökeres, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sporting CP opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Geny Catamo  die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sporting CP. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Morten Hjulmand van Sporting CP die de 0-3 wist te maken in de 96e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Sporting CP dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arouca - Sporting CP 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Viktor Gyökeres met assist van Matheus Reis Sporting CP 0-1
46' Wissel Sporting CP Wissel Gonçalo Inácio voor Eduardo Quaresma Sporting CP
67' Wissel Sporting CP Wissel Paulinho voor Francisco Trincão Sporting CP
67' Wissel Sporting CP Wissel Jeremiah St. Juste voor Sebastián Coates Sporting CP
72' Wissel Arouca Wissel Yusuf Lawal voor Jason Arouca
77' Wissel Sporting CP Wissel Daniel Bragança  voor Hidemasa Morita Sporting CP
80' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simão Arouca
84' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nino Galović Arouca
85' Wissel Arouca Wissel Mateus Quaresma voor Weverson Arouca
85' Wissel Arouca Wissel Miguel Puche voor Cristo González Arouca
85' Wissel Arouca Wissel Kouassi Eboue voor Nino Galović Arouca
91' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Geny Catamo  met assist van Paulinho Sporting CP 0-2
90' Wissel Sporting CP Wissel Nuno Santos voor Pedro Gonçalves Sporting CP
96' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Morten Hjulmand met assist van Viktor Gyökeres Sporting CP 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Sporting CP
Opstellingen Arouca - Sporting CP
De opstellingen van Arouca en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Sporting CP

Arouca en Sporting CP treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 11 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Sporting CP 11
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 7e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.