Nabeschouwing Benfica - Estrela Amadora (2-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 21:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Benfica het zaterdag 19 augustus 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Estrela Amadora. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Estrela Amadora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Estrela Amadora (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Estrela Amadora is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Estrela Amadora
Goals
2
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
30
8
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
164
66
Gevaarlijke aanvallen
98
26
Passes
660
298
Overtredingen
8
14
Buitenspel
2
0
Corners
9
4
Wissels
4
5
LIVE Benfica - Estrela Amadora 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Estrela Amadora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Estrela Amadora
Opstellingen Benfica - Estrela Amadora

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - Estrela Amadora

Benfica en Estrela Amadora treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Estrela Amadora in de Primeira Liga vond plaats op 4 mei 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Estrela Amadora slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 5
Winst Estrela Amadora 0
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 13e positie staat, terwijl we Estrela Amadora terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Benfica - Estrela Amadora Opstelling Benfica Opstelling Estrela Amadora Live Benfica - Estrela Amadora Live Benfica - Estrela Amadora kijken Benfica - Estrela Amadora kijken Live Benfica - Estrela Amadora stream Benfica - Estrela Amadora Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Estrela Amadora Uitslag Benfica - Estrela Amadora Statistieken Benfica - Estrela Amadora Primeira Liga 2023/2024 Benfica - Estrela Amadora wedden Benfica - Estrela Amadora gokken Benfica - Estrela Amadora Unibet