Nabeschouwing Casa Pia - Sporting CP (1-2) || Primeira Liga 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 21:15 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het vrijdag 18 augustus 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Pina Manique in Lisboa.

Via de Casa Pia - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Sporting CP (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Casa Pia - Sporting CP
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
82
106
Gevaarlijke aanvallen
42
41
Passes
414
548
Overtredingen
14
11
Buitenspel
1
0
Corners
4
5
Wissels
5
5
LIVE Casa Pia - Sporting CP 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Sporting CP
Opstellingen Casa Pia - Sporting CP

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Casa Pia - Sporting CP

Casa Pia en Sporting CP treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 9 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 2 keer wist de ploeg van Casa Pia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Casa Pia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Casa Pia 0
Winst Sporting CP 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 2e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Casa Pia - Sporting CP Opstelling Casa Pia Opstelling Sporting CP Live Casa Pia - Sporting CP Live Casa Pia - Sporting CP kijken Casa Pia - Sporting CP kijken Live Casa Pia - Sporting CP stream Casa Pia - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Casa Pia - Sporting CP Uitslag Casa Pia - Sporting CP Statistieken Casa Pia - Sporting CP Primeira Liga 2023/2024 Casa Pia - Sporting CP wedden Casa Pia - Sporting CP gokken Casa Pia - Sporting CP Unibet