Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 21:30 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estoril het zaterdag 13 april 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Álvaro Djaló, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting Braga dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Braga uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Estoril - Sporting Braga
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
4
12
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
105
101
Gevaarlijke aanvallen
42
45
Passes
472
568
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
1
Corners
2
3
Wissels
5
5
LIVE Estoril - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Álvaro Djaló met assist van Cristián Borja Sporting Braga 0-1
70' Wissel Sporting Braga Wissel Abel Ruiz voor Simon Banza Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel Rodrigo Zalazar voor Bruma Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel Rony Lopes voor Álvaro Djaló Sporting Braga
73' Wissel Estoril Wissel João Marques voor Heri Tavares Estoril
73' Wissel Estoril Wissel Alejandro Marqués voor Cassiano Estoril
84' Wissel Estoril Wissel João Carlos voor Mateus Fernandes Estoril
84' Wissel Estoril Wissel Raúl Parra voor João Basso Estoril
85' Wissel Estoril Wissel Fabrício Garcia voor Wagner Pina Estoril
86' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vitor Carvalho Sporting Braga
90' Wissel Sporting Braga Wissel José Fonte voor Ricardo Horta   Sporting Braga
90' Wissel Sporting Braga Wissel J. Mendes voor Cristián Borja Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Sporting Braga
Opstellingen Estoril - Sporting Braga
De opstellingen van Estoril en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Sporting Braga

Estoril en Sporting Braga treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 12 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Estoril. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Estoril 3
Winst Sporting Braga 12
Gelijkspel 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 12e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Estoril - Sporting Braga Opstelling Estoril Opstelling Sporting Braga Live Estoril - Sporting Braga Live Estoril - Sporting Braga kijken Estoril - Sporting Braga kijken Live Estoril - Sporting Braga stream Estoril - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga Uitslag Estoril - Sporting Braga Statistieken Estoril - Sporting Braga Primeira Liga 2023/2024 Estoril - Sporting Braga wedden Estoril - Sporting Braga gokken Estoril - Sporting Braga Unibet