Nabeschouwing Famalicão - Moreirense (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 21 augustus 2023 - 21:15 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het maandag 21 augustus 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Moreirense (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Famalicão en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Moreirense, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Moreirense kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Moreirense
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
6
18
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
68
150
Gevaarlijke aanvallen
22
77
Passes
318
600
Overtredingen
16
13
Buitenspel
0
3
Corners
3
6
Wissels
5
5
LIVE Famalicão - Moreirense 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Moreirense
Opstellingen Famalicão - Moreirense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Famalicão - Moreirense

Famalicão en Moreirense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 13 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Moreirense favoriet. 2 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Famalicão. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 1
Winst Moreirense 2
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 11e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Famalicão - Moreirense Opstelling Famalicão Opstelling Moreirense Live Famalicão - Moreirense Live Famalicão - Moreirense kijken Famalicão - Moreirense kijken Live Famalicão - Moreirense stream Famalicão - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Moreirense Uitslag Famalicão - Moreirense Statistieken Famalicão - Moreirense Primeira Liga 2023/2024 Famalicão - Moreirense wedden Famalicão - Moreirense gokken Famalicão - Moreirense Unibet