Nabeschouwing Farense - Famalicão (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Farense het zaterdag 10 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Lúis in Faro.

Via de Farense - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farense - Famalicão (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Farense en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Sorriso, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Farense het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk Bruno Duarte die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Farense - Famalicão 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farense - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Famalicão Doelpunt Sorriso Famalicão 0-1
24' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Nathan Famalicão
46' Wissel Farense Wissel Belloumi voor Marco Matias Farense
50' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Gustavo Sá Famalicão
59' Wissel Farense Wissel Rafael Barbosa voor Elves Baldé Farense
59' Wissel Farense Wissel Fabrício Isidoro voor Facundo Cáseres Farense
64' Wissel Famalicão Wissel Martín Aguirregabiria voor Nathan Famalicão
64' Wissel Famalicão Wissel Puma voor Sorriso Famalicão
70' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Enea Mihaj Famalicão
75' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Chiquinho Famalicão
78' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Luiz Júnior Famalicão
78' Wissel Famalicão Wissel Florian Danho voor Jhonder Cádiz Famalicão
78' Wissel Famalicão Wissel Gustavo Assunção voor Gustavo Sá Famalicão
79' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Justin De Haas Famalicão
87' Wissel Farense Wissel Cristian Ponde voor Zach Muscat Farense
89' Wissel Famalicão Wissel Riccieli voor Chiquinho Famalicão
92' Doelpunt Farense Doelpunt Bruno Duarte met assist van Cristian Ponde Farense 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Farense - Famalicão
Opstellingen Farense - Famalicão
De opstellingen van Farense en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Farense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Farense - Famalicão

Farense en Famalicão treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Farense en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 1 keer wist de ploeg van Farense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Farense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Farense 0
Winst Famalicão 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Farense op een 8e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 10e plaats.