Nabeschouwing Portimonense - Vizela (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Portimonense het zondag 3 maart 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Vizela (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Portimonense en Vizela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Pedrão in de 69e minuut, waardoor Portimonense met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Vizela, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Vizela kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José Armando Torres Bessa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Portimonense - Vizela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Rodrigo Escoval Vizela
57' Wissel Portimonense Wissel Midana Cassama voor Hildeberto Pereira Portimonense
61' Wissel Vizela Wissel Dylan Saint-Louis voor Samu  Vizela
65' VAR: Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Goal Disallowed Portimonense
69' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Pedrão Portimonense
72' Wissel Vizela Wissel Hugo Oliveira voor Tomás Silva Vizela
72' Wissel Vizela Wissel Diogo Nascimento voor Pedro Ortiz Vizela
75' Wissel Portimonense Wissel Gonçalo Costa voor Sylvester Jasper Portimonense
85' Wissel Vizela Wissel Sava Petrov voor Orest Lebedenko Vizela
85' Wissel Vizela Wissel Alberto Soro voor Domingos Quina Vizela
86' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Midana Cassama Portimonense
87' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Tornich Portimonense
92' Wissel Portimonense Wissel Rodrigo Martins voor Hélio Varela Portimonense
92' Wissel Portimonense Wissel Steve Mvoué voor Midana Cassama Portimonense
98' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Dener Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Vizela
Opstellingen Portimonense - Vizela
De opstellingen van Portimonense en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Vizela

Portimonense en Vizela treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Armando Torres Bessa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Vizela favoriet. 2 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Portimonense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 1
Winst Vizela 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 16e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 18e plaats.