Nabeschouwing Farense - Estoril (1-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zondag 6 oktober 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Farense het zondag 6 oktober 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Lúis in Faro.

Via de Farense - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farense - Estoril (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Farense en Estoril is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 1-0 overwinning voor Farense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Yanis Begraoui van Estoril via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 95 minuten was het Raúl Silva die Farense op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre, waardoor Farense de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Farense - Estoril 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farense - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Kévin Boma Estoril
16' Penalty gemist Estoril Penalty gemist Yanis Begraoui Yanis Begraoui Estoril
22' Gele kaart Farense Gele kaart voor Álex Bermejo Escribano Farense
42' Gele kaart Farense Gele kaart voor Neto Farense
59' Wissel Estoril Wissel André Lacximicant voor Yanis Begraoui Estoril
61' Gele kaart Farense Gele kaart voor António José Marreco Gouveia Farense
63' Wissel Farense Wissel André Candeias voor Elves Baldé Farense
68' Wissel Farense Wissel Miguel Menino voor Neto Farense
68' Wissel Farense Wissel Paulo Victor voor Álex Bermejo Escribano Farense
73' Wissel Estoril Wissel Gonçalo Costa voor Wagner Pina Estoril
73' Wissel Estoril Wissel Jandro Orellana voor Jordan Holsgrove Estoril
73' Wissel Estoril Wissel Israel Salazar voor Fabrício Garcia Estoril
77' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Michel Costa Estoril
77' Gele kaart Farense Gele kaart voor Raúl Silva Farense
79' Wissel Farense Wissel Bruno Santos voor Álex Millán Farense
79' Wissel Farense Wissel John Jairo Velásquez voor Derick Poloni Farense
80' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Jandro Orellana Estoril
90' Gele kaart Farense Gele kaart voor Artur Jorge Farense
95' Doelpunt Farense Doelpunt Raúl Silva met assist van John Jairo Velásquez Farense 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Farense - Estoril
Opstellingen Farense - Estoril
De opstellingen van Farense en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Farense gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Farense - Estoril

Farense en Estoril treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Farense en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Farense. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Farense als Estoril wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Farense 1
Winst Estoril 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Farense op een 18e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 14e plaats.