Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Barcelona (1-5) || Primera División 2006/2007

Zondag 17 juni 2007 - 21:00 uur

In de Primera División 2006/2007 neemt Gimnàstic Tarragona het zondag 17 juni 2007 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Gimnàstic Tarragona - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Barcelona (1-5)

Het Primera División duel tussen Gimnàstic Tarragona en Barcelona is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Puyol. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ronaldinho dacht na 37 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Gimnàstic Tarragona via T. Grahn de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde G. Zambrotta namens FC Barcelona. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gimnàstic Tarragona - Barcelona
1
5
LIVE Gimnàstic Tarragona - Barcelona 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnàstic Tarragona - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Puyol FC Barcelona
34' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
37' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Ronaldinho FC Barcelona
51' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
83' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt T. Grahn Gimnàstic Tarragona
91' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt G. Zambrotta FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnàstic Tarragona - Barcelona
Opstellingen Gimnàstic Tarragona - Barcelona

Voorbeschouwing Gimnàstic Tarragona - Barcelona

Gimnàstic Tarragona en Barcelona treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2006/2007.

De vorige ontmoeting tussen Gimnàstic Tarragona en Barcelona in de Primera División vond plaats op 21 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gimnàstic Tarragona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gimnàstic Tarragona. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.