Nabeschouwing Osasuna - Real Murcia (2-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 11 mei 2008 - 21:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Osasuna het zondag 11 mei 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Murcia.

Via de Osasuna - Real Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Murcia (2-1)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Real Murcia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van Dady. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Osasuna dat via Juanfran dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Abel Gómez dacht na 92 minuten te scoren voor Real Murcia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Real Murcia
2
1
LIVE Osasuna - Real Murcia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Osasuna Doelpunt Dady Osasuna
16' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Álvaro Mejía Real Murcia
44' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Monreal Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel Hugo Viana voor W. Pandiani Osasuna
48' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Josetxo Osasuna
50' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Inigo Velez Real Murcia
53' Doelpunt Osasuna Doelpunt Juanfran Osasuna
57' Wissel Real Murcia Wissel Jofre voor H. Goitom Real Murcia
63' Wissel Osasuna Wissel C. Vela voor J. Plasil Osasuna
65' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Hugo Viana Osasuna
66' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Enrique De Lucas Real Murcia
66' Wissel Real Murcia Wissel Abel Gómez voor Enrique De Lucas Real Murcia
71' Wissel Real Murcia Wissel Fernando Baiano voor Inigo Velez Real Murcia
87' Wissel Osasuna Wissel J. Nekounam voor M. Astudillo Osasuna
89' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor David De Coz Real Murcia
92' Doelpunt Real Murcia Doelpunt Abel Gómez Real Murcia
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Real Murcia
Opstellingen Osasuna - Real Murcia

Voorbeschouwing Osasuna - Real Murcia

Osasuna en Real Murcia treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Real Murcia in de Primera División vond plaats op 6 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Murcia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Murcia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Osasuna. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.