Nabeschouwing Getafe - Numancia (1-0) || Primera División 2008/2009

Zaterdag 23 mei 2009 - 21:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Getafe het zaterdag 23 mei 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Numancia.

Via de Getafe - Numancia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Numancia (1-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Numancia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 61e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Soldado. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest Gorka Brit van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Numancia verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Numancia
1
0
LIVE Getafe - Numancia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Numancia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Numancia Gele kaart voor César Palacios Numancia
46' Wissel Getafe Wissel David Belenguer voor Mario Getafe
59' Wissel Numancia Wissel Quero voor Goiria Numancia
61' Doelpunt Getafe Doelpunt Soldado Getafe
63' Gele kaart Numancia Gele kaart voor Sergio Boris Numancia
63' Wissel Numancia Wissel Gorka Brit voor César Palacios Numancia
66' Gele kaart Getafe Gele kaart voor I. Uche Getafe
74' Wissel Numancia Wissel Mario voor Javier Del Pino Numancia
75' Wissel Getafe Wissel Gavilán voor I. Uche Getafe
84' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Gavilán Getafe
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Celestini Getafe
88' Wissel Getafe Wissel Mario Cotelo voor Manu Getafe
89' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Soldado Getafe
90' Rode kaart Numancia Rode kaart voor Gorka Brit Numancia
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Numancia
Opstellingen Getafe - Numancia

Voorbeschouwing Getafe - Numancia

Getafe en Numancia treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Numancia in de Primera División vond plaats op 11 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Numancia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Numancia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Getafe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.