Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (1-4) || Primera División 2016/2017

Woensdag 17 mei 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Celta de Vigo het woensdag 17 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera. In de 62e minuut kreeg Iago Aspas van Celta de Vigo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Celta de Vigo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 69e minuut scoorde Celta de Vigo via J. Guidetti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Real Madrid via K. Benzema de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera. In de 88e minuut scoorde T. Kroos namens Real Madrid. Scheidsrechter Juan Martinez Munuera besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Juan Martinez Munuera voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

LIVE Celta de Vigo - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Isco Real Madrid
30' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
38' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Iago Aspas Celta de Vigo
48' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Isco Real Madrid
62' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor Iago Aspas Celta de Vigo
64' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jonny Castro Celta de Vigo
66' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Guidetti Celta de Vigo
69' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt J. Guidetti met assist van P. Sisto Celta de Vigo
70' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Marcelo Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor Casemiro Real Madrid
72' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Díaz voor Jozabed Celta de Vigo
73' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
80' Wissel Celta de Vigo Wissel Pape Diop voor P. Sisto Celta de Vigo
84' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Isco Real Madrid
84' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor Cristiano Ronaldo Real Madrid
85' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
85' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
86' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor J. Guidetti Celta de Vigo
88' Doelpunt Real Madrid Doelpunt T. Kroos met assist van K. Benzema Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Madrid
Opstellingen Celta de Vigo - Real Madrid
De opstellingen van Celta de Vigo en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid

Celta de Vigo en Real Madrid treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 10 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Celta de Vigo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.