Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas (3-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 19:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het zaterdag 20 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas (3-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero Lopez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Andone. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Deportivo La Coruña dat via F. Andone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mario Melero Lopez. Carles Gil dacht na 39 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 79e minuut moest Las Palmas verder met een man minder, nadat Hernán een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero Lopez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Las Palmas 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van Guilherme Deportivo La Coruña
25' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Fernando Navarro Deportivo La Coruña
28' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van E. Çolak Deportivo La Coruña
38' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Roque Mesa Las Palmas
39' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Carles Gil Deportivo La Coruña
44' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Carles Gil Deportivo La Coruña
46' Wissel Las Palmas Wissel David García voor Bigas Las Palmas
46' Wissel Las Palmas Wissel Javi Castellano voor Jesé Las Palmas
48' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
51' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Hernán Las Palmas
54' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Çolak Deportivo La Coruña
54' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Momo Las Palmas
58' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Moreno voor O. John Deportivo La Coruña
72' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Álex Bergantiños voor Guilherme Deportivo La Coruña
78' Wissel Las Palmas Wissel A. Halilović voor Momo Las Palmas
79' Tweede gele kaart Las Palmas Tweede gele kaart voor Hernán Las Palmas
86' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor F. Andone Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Las Palmas
Opstellingen Deportivo La Coruña - Las Palmas
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas

Deportivo La Coruña en Las Palmas treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero Lopez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 20 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo La Coruña als Las Palmas wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.