Nabeschouwing Eibar - Sporting Gijón (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Eibar het zondag 14 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Sporting Gijón (0-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 32e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Burgui. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martinez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Eibar - Sporting Gijón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Burgui met assist van Moi Gómez Sporting Gijón
58' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Adrián SD Eibar
59' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
60' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Sergi Enrich SD Eibar
70' Wissel SD Eibar Wissel Christian Rivera voor G. Escalante SD Eibar
74' Wissel Sporting Gijón Wissel Xavi Torres voor Moi Gómez Sporting Gijón
77' Wissel SD Eibar Wissel Bebé voor T. Inui SD Eibar
80' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Mikel Vesga Sporting Gijón
83' Wissel Sporting Gijón Wissel F. Amorebieta voor Burgui Sporting Gijón
88' Wissel Sporting Gijón Wissel Isma López voor Carlos Carmona Sporting Gijón
89' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor D. Čop Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Sporting Gijón
Opstellingen Eibar - Sporting Gijón
De opstellingen van Eibar en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Sporting Gijón

Eibar en Sporting Gijón treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sporting Gijón slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.