Nabeschouwing Espanyol - Valencia (0-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 13 mei 2017 - 16:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Espanyol het zaterdag 13 mei 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Valencia (0-1)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 75e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van José Gayá. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Espanyol - Valencia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Nani Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Aderllan Santos voor E. Garay Valencia
59' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Orellana Valencia
67' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor F. Orellana Valencia
68' Wissel Espanyol Wissel Marc Roca voor Marc Navarro Espanyol
72' Wissel Espanyol Wissel F. Caicedo voor H. Pérez Espanyol
75' Doelpunt Valencia Doelpunt José Gayá met assist van Dani Parejo Valencia
81' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Álvaro Medrán Valencia
85' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Martín Montoya Valencia
86' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor José Jurado Espanyol
86' Wissel Valencia Wissel Munir voor Rodrigo Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Valencia
Opstellingen Espanyol - Valencia
De opstellingen van Espanyol en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Valencia

Espanyol en Valencia treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Valencia in de Primera División vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 13 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Espanyol. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.