Nabeschouwing Granada - Espanyol (1-2) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 19 mei 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Granada het vrijdag 19 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Espanyol (1-2)

Het Primera División duel tussen Granada en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Carlos Clos Gomez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Léo Baptistão. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Espanyol dat via Rúben Vezo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos Clos Gomez. Andreas Pereira dacht na 22 minuten te scoren voor Granada, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Clos Gomez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Granada - Espanyol 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Espanyol Doelpunt Léo Baptistão Espanyol
8' Eigen doelpunt Espanyol Eigen doelpunt Rúben Vezo Espanyol
22' Doelpunt Granada Doelpunt Andreas Pereira met assist van A. Ramos Granada
61' Wissel Granada Wissel Jean Carlos voor Andreas Pereira Granada
62' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Marc Roca Espanyol
66' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Piatti Espanyol
77' Wissel Granada Wissel M. Hongla voor U. Agbo Granada
84' Wissel Granada Wissel J. Boga voor Juanan Entrena Granada
84' Wissel Espanyol Wissel Víctor Álvarez voor P. Piatti Espanyol
85' Wissel Espanyol Wissel H. Pérez voor Léo Baptistão Espanyol
91' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Álvarez Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Espanyol
Opstellingen Granada - Espanyol
De opstellingen van Granada en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Espanyol

Granada en Espanyol treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Clos Gomez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Espanyol in de Primera División vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 6 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Granada. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.