Nabeschouwing Las Palmas - Barcelona (1-4) || Primera División 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Las Palmas het zondag 14 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Barcelona (1-4)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Neymar. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het FC Barcelona dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Bigas dacht na 63 minuten te scoren voor Las Palmas, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde FC Barcelona via Neymar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist FC Barcelona via Neymar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

LIVE Las Palmas - Barcelona 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Digne FC Barcelona
25' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van L. Suárez FC Barcelona
27' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Neymar FC Barcelona
58' Wissel FC Barcelona Wissel André Gomes voor L. Digne FC Barcelona
63' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Bigas met assist van K. Boateng Las Palmas
67' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van I. Rakitić FC Barcelona
71' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van Jordi Alba FC Barcelona
72' Wissel Las Palmas Wissel A. Halilović voor Momo Las Palmas
78' Wissel Las Palmas Wissel Hernán voor Montoro Las Palmas
79' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor I. Rakitić FC Barcelona
79' Wissel FC Barcelona Wissel Paco Alcácer voor I. Rakitić FC Barcelona
85' Wissel Las Palmas Wissel Javi Castellano voor Jonathan Viera Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Barcelona
Opstellingen Las Palmas - Barcelona
De opstellingen van Las Palmas en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Palmas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Las Palmas - Barcelona

Las Palmas en Barcelona treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Barcelona in de Primera División vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Las Palmas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.