Nabeschouwing Leganés - Real Betis (4-0) || Primera División 2016/2017

Maandag 8 mei 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het maandag 8 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Betis (4-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Szymanowski. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Leganés dat via N. El Zhar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez. Gabriel dacht na 65 minuten te scoren voor Leganés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Leganés via A. Szymanowski, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

LIVE Leganés - Real Betis 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Leganés Penalty A. Szymanowski Leganés
15' Doelpunt Leganés Doelpunt N. El Zhar Leganés
43' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Tito Leganés
61' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor Álex Martínez Real Betis
61' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor J. Martin Real Betis
65' Doelpunt Leganés Doelpunt Gabriel Leganés
69' Wissel Leganés Wissel Bueno voor Gabriel Leganés
75' Wissel Leganés Wissel Luciano voor Guerrero Leganés
76' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
80' Doelpunt Leganés Doelpunt A. Szymanowski met assist van Luciano Leganés
91' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Luciano Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Real Betis
Opstellingen Leganés - Real Betis
De opstellingen van Leganés en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Real Betis

Leganés en Real Betis treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Real Betis in de Primera División vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 1 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leganés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.