Nabeschouwing Málaga - Celta de Vigo (3-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het zondag 7 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Celta de Vigo (3-0)

Het Primera División duel tussen Málaga en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-0 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Javi Ontiveros. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Málaga dat via Recio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande. Sandro Ramírez dacht na 92 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos del Cerro Grande voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Málaga - Celta de Vigo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Álvaro Lemos Celta de Vigo
26' Doelpunt Málaga Doelpunt Javi Ontiveros met assist van Recio Málaga
30' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jozabed Celta de Vigo
56' Penalty Málaga Penalty Recio Málaga
59' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Roncaglia voor G. Cabral Celta de Vigo
70' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor Josep Señé Celta de Vigo
75' Wissel Málaga Wissel Juan Carlos voor Jony Málaga
80' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ignacio Camacho Málaga
80' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
80' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Guidetti Celta de Vigo
82' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor Jozabed Celta de Vigo
85' Wissel Málaga Wissel Keko voor Javi Ontiveros Málaga
89' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Pape Diop Celta de Vigo
89' Wissel Málaga Wissel G. Castro voor Pablo Fornals Málaga
92' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez met assist van Juan Carlos Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Celta de Vigo
Opstellingen Málaga - Celta de Vigo
De opstellingen van Málaga en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Celta de Vigo

Málaga en Celta de Vigo treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Málaga. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.