Nabeschouwing Sporting Gijón - Real Betis (2-2) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 17:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zaterdag 20 mei 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Real Betis (2-2)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Sporting Gijón en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 7e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Douglas Pereira. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Real Betis dat via Rubén Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva. Rubén Castro dacht na 59 minuten te scoren voor Real Betis, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Sporting Gijón via Carlos Carmona, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Real Betis 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Douglas Pereira met assist van Carlos Carmona Sporting Gijón
22' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro met assist van Cejudo Real Betis
37' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Cejudo Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel A. Mandi voor G. Pezzella Real Betis
58' Wissel Sporting Gijón Wissel Isma López voor Burgui Sporting Gijón
59' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro met assist van Petros Real Betis
65' Wissel Sporting Gijón Wissel D. Čop voor Nacho Cases Sporting Gijón
79' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Carlos Carmona Sporting Gijón
80' Wissel Real Betis Wissel J. Martin voor Cejudo Real Betis
86' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Durmisi Real Betis
88' Wissel Real Betis Wissel Matías Nahuel voor Joaquín Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Real Betis
Opstellingen Sporting Gijón - Real Betis
De opstellingen van Sporting Gijón en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Real Betis

Sporting Gijón en Real Betis treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Real Betis in de Primera División vond plaats op 22 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sporting Gijón. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.