Nabeschouwing Valencia - Villarreal (1-3) || Primera División 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 16:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zondag 21 mei 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Villarreal (1-3)

Het Primera División duel tussen Valencia en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 1-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Soldado. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Valencia dat via Nani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan. Trigueros dacht na 58 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Villarreal via N. Sansone, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter David Fernandez Borbalan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Valencia - Villarreal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Villarreal Doelpunt Soldado Villarreal
4' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Zaza Valencia
54' Doelpunt Valencia Doelpunt Nani met assist van Rodrigo Valencia
58' Doelpunt Villarreal Doelpunt Trigueros met assist van J. dos Santos Villarreal
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor C. Bakambu Villarreal
68' Wissel Villarreal Wissel Adrián voor Soldado Villarreal
70' Wissel Valencia Wissel Munir voor Martín Montoya Valencia
71' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
74' Wissel Villarreal Wissel N. Sansone voor R. Soriano Villarreal
80' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Rodrigo Valencia
85' Wissel Valencia Wissel Z. Bakkali voor Nani Valencia
87' Wissel Villarreal Wissel Rodri Hernández voor C. Bakambu Villarreal
88' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Sansone met assist van Adrián Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Villarreal
Opstellingen Valencia - Villarreal
De opstellingen van Valencia en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Villarreal

Valencia en Villarreal treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Villarreal in de Primera División vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 9 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Valencia. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.