Nabeschouwing Villarreal - Deportivo La Coruña (0-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Villarreal het zondag 14 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Deportivo La Coruña (0-0)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Villarreal en Deportivo La Coruña geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Villarreal dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Villarreal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Villarreal - Deportivo La Coruña 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Trigueros Villarreal
46' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Soldado Villarreal
46' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor G. Lux Deportivo La Coruña
53' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Andone Deportivo La Coruña
63' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor O. John Deportivo La Coruña
65' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Fajr Deportivo La Coruña
71' Wissel Villarreal Wissel N. Sansone voor Trigueros Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel Adrián voor Soldado Villarreal
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Bruno Gama voor Carles Gil Deportivo La Coruña
94' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor C. Borges Deportivo La Coruña
90' Wissel Villarreal Wissel Rodri Hernández voor J. dos Santos Villarreal
90' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pedro Mosquera voor E. Çolak Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Deportivo La Coruña
Opstellingen Villarreal - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Villarreal en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Deportivo La Coruña

Villarreal en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.