Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante (4-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Celta de Vigo het zaterdag 19 mei 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante (4-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Levante is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 4-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Rochina, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gomez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette I. Aspas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celta de Vigo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Celta de Vigo vergroot nadat I. Aspas de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 63e minuut nadat M. Gomez namens Celta de Vigo de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 74e minuut en kwam op naam te staan van Levante speler J. Morales, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Celta de Vigo - Levante 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Levante Doelpunt R. Rochina met assist van J. Morales Levante 0-1
22' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
29' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gomez Celta de Vigo 1-1
35' Gele kaart Levante Gele kaart voor A. Luna Levante
41' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van Jozabed Celta de Vigo 2-1
48' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van M. Gomez Celta de Vigo 3-1
59' Wissel Levante Wissel G. Pazzini voor A. Sadiku Levante
63' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gomez met assist van D. Wass Celta de Vigo 4-1
67' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Mazan voor Jonny Celta de Vigo
67' Wissel Celta de Vigo Wissel L. Boye voor I. Aspas Celta de Vigo
74' Doelpunt Levante Doelpunt J. Morales met assist van J. Campana Levante 4-2
75' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor J. Morales Levante
75' Wissel Levante Wissel F. Al Muwallad voor R. Rochina Levante
86' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Molina voor Jozabed Celta de Vigo
89' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gomez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Levante
Opstellingen Celta de Vigo - Levante

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Levante

Celta de Vigo en Levante treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Levante in de Primera División vond plaats op 14 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Levante slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 7
Winst Levante 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 13e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 15e plaats.