Nabeschouwing Las Palmas - Girona (1-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 18:30 uur



In de Primera División 2017/2018 neemt Las Palmas het zaterdag 19 mei 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Girona (1-2)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Girona is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Girona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Stuani. Een benutte penalty van J. Calleri in de 14e minuut zorgde er even later voor dat Las Palmas weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 42e minuut zette C. Stuani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Girona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Las Palmas - Girona
Goals
1
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
113
105
Gevaarlijke aanvallen
64
57
Passes
475
276
Overtredingen
7
19
Buitenspel
1
3
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Las Palmas - Girona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Portu Girona 0-1
13' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Pons Girona
14' Penalty Las Palmas Penalty J. Calleri Las Palmas 1-1
21' Gele kaart Girona Gele kaart voor Aday Girona
42' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani Girona 1-2
46' Wissel Las Palmas Wissel D. Garcia voor X. Navarro Las Palmas
59' Wissel Girona Wissel D. Timor voor P. Maffeo Girona
59' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor O. Etebo Las Palmas
63' Wissel Las Palmas Wissel E. Exposito voor M. Aguirregaray Las Palmas
66' Wissel Las Palmas Wissel G. Nacho voor F. C. Momo Las Palmas
80' Wissel Girona Wissel B. Garcia voor A. Lozano Girona
85' Wissel Girona Wissel M. Olunga voor C. Stuani Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Girona
Opstellingen Las Palmas - Girona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Las Palmas - Girona

Las Palmas en Girona treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Girona in de Primera División vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Las Palmas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Las Palmas 0
Winst Girona 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 19e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Las Palmas - Girona Opstelling Las Palmas Opstelling Girona Live Las Palmas - Girona Live Las Palmas - Girona kijken Las Palmas - Girona kijken Live Las Palmas - Girona stream Las Palmas - Girona Fox Sports Nabeschouwing Las Palmas - Girona Uitslag Las Palmas - Girona Statistieken Las Palmas - Girona Primera División 2017/2018 Las Palmas - Girona wedden Las Palmas - Girona gokken Las Palmas - Girona Unibet