Nabeschouwing Leganés - Levante (0-3) || Primera División 2017/2018

Maandag 7 mei 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Leganés het maandag 7 mei 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Levante (0-3)

Het Primera División duel tussen Leganés en Levante is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Morales, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. In de 57e minuut moest J. Zaldua van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José María Sánchez Martínez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Leganés verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Levante via een goal van E. Bardhi in de 59e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Levante, waarmee Coke zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Levante dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leganés - Levante 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
35' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
40' Gele kaart Leganés Gele kaart voor N. Amrabat Leganés
55' Doelpunt Levante Doelpunt J. Morales met assist van Jason Levante 0-1
56' Wissel Leganés Wissel D. Brasanac voor R. Perez Leganés
57' Rode kaart Leganés Rode kaart voor J. Zaldua Leganés
59' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 0-2
61' Gele kaart Leganés Gele kaart voor U. Bustinza Leganés
64' Wissel Leganés Wissel Omar voor N. Amrabat Leganés
68' Wissel Levante Wissel R. Rochina voor Jason Levante
71' Wissel Levante Wissel M. Roger voor J. Morales Levante
74' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Rico Leganés
77' Doelpunt Levante Doelpunt Coke met assist van M. Roger Levante 0-3
79' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Omar Leganés
80' Wissel Levante Wissel F. Al Muwallad voor E. Bardhi Levante
83' Wissel Leganés Wissel M. Mantovani voor N. El Zhar Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Levante
Opstellingen Leganés - Levante

Voorbeschouwing Leganés - Levante

Leganés en Levante treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Levante in de Primera División vond plaats op 19 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Leganés 0
Winst Levante 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 16e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 17e plaats.