Nabeschouwing Leganés - Real Betis (3-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Leganés het zaterdag 19 mei 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Betis (3-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 3-2 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Campbell, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. In de 24e minuut kreeg D. Rico van Leganés voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Leganés de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Leganés in de 28e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van D. Siovas.

In de 64e minuut was het Leganés dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Naranjo. Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Sanabria de 2-2 maakte namens Real Betis. Leganés kwam op voorsprong nadat N. Amrabat de 3-2 wist te maken na 79 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Leganés.

LIVE Leganés - Real Betis 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Real Betis Doelpunt J. Campbell met assist van R. Castro Real Betis 0-1
23' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Rico Leganés
24' Tweede gele kaart Leganés Tweede gele kaart voor D. Rico Leganés
28' Doelpunt Leganés Doelpunt D. Siovas met assist van E. Munoz Leganés 1-1
62' Wissel Leganés Wissel J. Zaldua voor Omar Leganés
64' Doelpunt Leganés Doelpunt J. Naranjo met assist van Guerrero Leganés 2-1
69' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor Loren Real Betis
69' Wissel Real Betis Wissel R. Navarro voor J. Amat Real Betis
74' Wissel Leganés Wissel N. Amrabat voor J. Naranjo Leganés
76' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Sanabria Real Betis 2-2
77' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor F. Ruiz Real Betis
79' Doelpunt Leganés Doelpunt N. Amrabat met assist van Guerrero Leganés 3-2
89' Wissel Leganés Wissel M. Mantovani voor Guerrero Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Real Betis
Opstellingen Leganés - Real Betis

Voorbeschouwing Leganés - Real Betis

Leganés en Real Betis treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Real Betis in de Primera División vond plaats op 15 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leganés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Real Betis 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 17e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.