Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés (3-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 12 mei 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Real Sociedad het zaterdag 12 mei 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés (3-2)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Leganés is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Oyarzabal, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Canales op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut wist Leganés de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Rico.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Guerrero de 2-2 maakte voor Leganés. In de 78e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Real Sociedad speler Willian Jose.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Medié Jiménez en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Leganés 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal Real Sociedad 1-0
25' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt S. Canales met assist van Willian Jose Real Sociedad 2-0
26' Doelpunt Leganés Doelpunt D. Rico met assist van Guerrero Leganés 2-1
46' Wissel Leganés Wissel D. Brasanac voor N. El Zhar Leganés
53' Doelpunt Leganés Doelpunt Guerrero Leganés 2-2
66' Wissel Real Sociedad Wissel D. Zurutuza voor R. Pardo Real Sociedad
67' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Illarramendi Real Sociedad
72' Wissel Leganés Wissel R. Garcia voor G. Gumbau Leganés
77' Gele kaart Leganés Gele kaart voor U. Bustinza Leganés
78' Penalty Real Sociedad Penalty Willian Jose Real Sociedad 3-2
82' Wissel Leganés Wissel C. Beauvue voor Omar Leganés
83' Wissel Real Sociedad Wissel X. Prieto voor Juanmi Real Sociedad
85' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Rico Leganés
88' Wissel Real Sociedad Wissel C. Martinez voor A. Odriozola Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Leganés
Opstellingen Real Sociedad - Leganés

Voorbeschouwing Real Sociedad - Leganés

Real Sociedad en Leganés treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Leganés in de Primera División vond plaats op 7 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Sociedad als Leganés wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 1
Winst Leganés 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 11e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 17e plaats.