Nabeschouwing Sevilla - Real Madrid (3-2) || Primera División 2017/2018

Woensdag 9 mei 2018 - 21:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Sevilla het woensdag 9 mei 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Madrid (3-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Layun op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 58e minuut was de ideale kans voor Real Madrid om te scoren. S. Ramos was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Na 84 minuten was het S. Ramos die de bal in eigen doel werkte, waardoor Sevilla op 3-0 kwam te staan. Na 87 minuten deed B. Mayoral iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Real Madrid werd verkleind tot 3-1. In de 95e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Real Madrid speler S. Ramos.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Real Madrid 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van L. Muriel Sevilla 1-0
42' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
45' Doelpunt Sevilla Doelpunt M. Layun met assist van S. NZonzi Sevilla 2-0
58' Penalty gemist Real Madrid Penalty gemist S. Ramos Real Madrid
62' Wissel Sevilla Wissel S. Ramirez voor L. Muriel Sevilla
69' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Pizarro Sevilla
70' Wissel Real Madrid Wissel B. Mayoral voor D. Ceballos Real Madrid
79' Wissel Sevilla Wissel R. Mesa voor F. Vazquez Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel D. Carrico voor W. Ben Yedder Sevilla
83' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
84' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt S. Ramos Sevilla 3-0
87' Doelpunt Real Madrid Doelpunt B. Mayoral met assist van M. Asensio Real Madrid 3-1
87' Wissel Real Madrid Wissel M. Llorente voor Casemiro Real Madrid
95' Penalty Real Madrid Penalty S. Ramos Real Madrid 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Madrid
Opstellingen Sevilla - Real Madrid

Voorbeschouwing Sevilla - Real Madrid

Sevilla en Real Madrid treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 9
Winst Real Madrid 16
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 8e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 3e plaats.