Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (1-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het zaterdag 24 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Diego Costa, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat FC Barcelona het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk O. Dembélé die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Atlético Madrid - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergio Busquets FC Barcelona
39' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Hernández Atlético Madrid
46' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor Sergi Roberto FC Barcelona
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor T. Lemar Atlético Madrid
71' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Costa Atlético Madrid
71' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
77' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Diego Costa met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 1-0
80' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembélé voor Arthur FC Barcelona
80' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Diego Costa Atlético Madrid
85' Wissel FC Barcelona Wissel Malcom voor A. Vidal FC Barcelona
86' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Rodri Hernández Atlético Madrid
87' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
90' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembélé met assist van L. Messi FC Barcelona 1-1
93' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Rafinha FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Barcelona
Opstellingen Atlético Madrid - Barcelona
De opstellingen van Atlético Madrid en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Barcelona

Atlético Madrid en Barcelona treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Barcelona in de Primera División vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 16 keer wist de ploeg van Atlético Madrid te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Atlético Madrid. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 5
Winst Barcelona 16
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.