Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol (1-0) || Primera División

Zaterdag 22 december 2018 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Atlético Madrid het zaterdag 22 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Wanda Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. A. Griezmann maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atlético Madrid vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Espanyol
Goals
1
0
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
18
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
118
120
Gevaarlijke aanvallen
61
64
Passes
359
594
Overtredingen
16
13
Buitenspel
3
1
Corners
5
9
Wissels
3
3
LIVE Atlético Madrid - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Penalty Atlético Madrid Penalty A. Griezmann Atlético Madrid 1-0
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor N. Kalinić Atlético Madrid
70' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor Sergio García Espanyol
72' Wissel Atlético Madrid Wissel Francisco Montero voor Á. Correa Atlético Madrid
72' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor Naldo Espanyol
77' Wissel Atlético Madrid Wissel Gelson Martins voor T. Partey Atlético Madrid
82' Wissel Espanyol Wissel A. Giner Pedrosa voor Dídac Vilá Espanyol
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Oblak Atlético Madrid
88' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
Opstellingen Atlético Madrid - Espanyol
De opstellingen van Atlético Madrid en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Espanyol

Atlético Madrid en Espanyol treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atlético Madrid en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Atlético Madrid 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Atlético Madrid - Espanyol Opstelling Atlético Madrid Opstelling Espanyol Live Atlético Madrid - Espanyol Live Atlético Madrid - Espanyol kijken Atlético Madrid - Espanyol kijken Live Atlético Madrid - Espanyol stream Atlético Madrid - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Atlético Madrid - Espanyol Uitslag Atlético Madrid - Espanyol Statistieken Atlético Madrid - Espanyol Primera División 2018/2019 Atlético Madrid - Espanyol wedden Atlético Madrid - Espanyol gokken Atlético Madrid - Espanyol Unibet