Nabeschouwing Atlético Madrid - Girona (2-0) || Primera División

Dinsdag 2 april 2019 - 19:30 uur

In de Primera División neemt Atlético Madrid het dinsdag 2 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Wanda Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Girona (2-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Girona is onder leiding van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door D. Godín, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Atlético Madrid opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het A. Griezmann die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Atlético Madrid.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Girona
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
146
117
Gevaarlijke aanvallen
64
42
Passes
502
524
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
0
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Atlético Madrid - Girona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Arias Atlético Madrid
56' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor T. Partey Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Filipe Luis Atlético Madrid
69' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor Portu Girona
76' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt D. Godín Atlético Madrid 1-0
78' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor S. Doumbia Girona
84' Wissel Girona Wissel V. Fernandez voor Pere Pons Girona
85' Wissel Atlético Madrid Wissel Juanfran voor Álvaro Morata Atlético Madrid
94' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Vitolo Atlético Madrid 2-0
Opstellingen Atlético Madrid - Girona
De opstellingen van Atlético Madrid en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Girona zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Girona

Atlético Madrid en Girona treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atlético Madrid en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Atlético Madrid 0
Winst Girona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Atlético Madrid - Girona Opstelling Atlético Madrid Opstelling Girona Live Atlético Madrid - Girona Live Atlético Madrid - Girona kijken Atlético Madrid - Girona kijken Live Atlético Madrid - Girona stream Atlético Madrid - Girona Fox Sports Nabeschouwing Atlético Madrid - Girona Uitslag Atlético Madrid - Girona Statistieken Atlético Madrid - Girona Primera División 2018/2019 Atlético Madrid - Girona wedden Atlético Madrid - Girona gokken Atlético Madrid - Girona Unibet