Nabeschouwing Atlético Madrid - Huesca (3-0) || Primera División 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 22:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het dinsdag 25 september 2018 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Huesca (3-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Partey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Koke zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Atlético Madrid gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Atlético Madrid dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Huesca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Diego Costa Atlético Madrid 1-0
29' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt T. Partey met assist van Á. Correa Atlético Madrid 2-0
33' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Koke met assist van T. Lemar Atlético Madrid 3-0
39' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Hernández voor J. Giménez Atlético Madrid
45' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Rúben Semedo Huesca
46' Wissel Huesca Wissel Aguilera voor J. Hernández Huesca
53' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Kalinić voor A. Griezmann Atlético Madrid
56' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor S. Longo Huesca
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Gelson Martins voor Diego Costa Atlético Madrid
67' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
69' Wissel Huesca Wissel Carlos Akapo voor Luisinho Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Huesca
Opstellingen Atlético Madrid - Huesca
De opstellingen van Atlético Madrid en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Huesca

Atlético Madrid en Huesca treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atlético Madrid en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Winst Atlético Madrid 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 5e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 17e plaats.