Nabeschouwing Barcelona - Espanyol (2-0) || Primera División

Zaterdag 30 maart 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Barcelona het zaterdag 30 maart 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Espanyol (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door L. Messi, waarmee Barcelona met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Barcelona opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het L. Messi die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Barcelona.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Espanyol
Goals
2
0
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
155
71
Gevaarlijke aanvallen
89
36
Passes
688
300
Overtredingen
15
14
Buitenspel
2
3
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Barcelona - Espanyol 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Wissel Barcelona Wissel Malcom voor Arthur Barcelona
59' Wissel Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Nélson Semedo Barcelona
64' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor Borja Iglesias Espanyol
65' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Óscar Melendo Espanyol
69' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
71' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi Barcelona 1-0
73' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel Alfa Semedo voor Víctor Sánchez Espanyol
82' Wissel Barcelona Wissel A. Vidal voor Philippe Coutinho Barcelona
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Giner Pedrosa Espanyol
89' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Malcom Barcelona 2-0
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor R. Rosales Espanyol
Opstellingen Barcelona - Espanyol
De opstellingen van Barcelona en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Espanyol zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Espanyol

Barcelona en Espanyol treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barcelona - Espanyol Opstelling Barcelona Opstelling Espanyol Live Barcelona - Espanyol Live Barcelona - Espanyol kijken Barcelona - Espanyol kijken Live Barcelona - Espanyol stream Barcelona - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Espanyol Uitslag Barcelona - Espanyol Statistieken Barcelona - Espanyol Primera División 2018/2019 Barcelona - Espanyol wedden Barcelona - Espanyol gokken Barcelona - Espanyol Unibet