Nabeschouwing Barcelona - Getafe (2-0) || Primera División

Zondag 12 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Barcelona het zondag 12 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Getafe (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Getafe is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Vidal, waarmee Barcelona met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Arambarri zorgde ervoor dat Barcelona op 2-0 kwam te staan in de 89e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Getafe
Goals
2
0
Balbezit
79%
21%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
177
88
Gevaarlijke aanvallen
74
53
Passes
902
229
Overtredingen
9
13
Buitenspel
1
5
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Barcelona - Getafe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Foulquier Getafe
39' Doelpunt Barcelona Doelpunt A. Vidal Barcelona 1-0
46' Wissel Getafe Wissel Portillo voor G. Shibasaki Getafe
52' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
62' Wissel Barcelona Wissel Carles Aleñà voor I. Rakitić Barcelona
69' Wissel Barcelona Wissel Abel Ruiz voor Philippe Coutinho Barcelona
75' Wissel Getafe Wissel Samuel Sáiz voor D. Foulquier Getafe
76' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor A. Vidal Barcelona
78' Wissel Barcelona Wissel Nélson Semedo voor Malcom Barcelona
86' Wissel Getafe Wissel Hugo Duro voor Ángel Getafe
89' Eigen doelpunt Barcelona Eigen doelpunt M. Arambarri Barcelona 2-0
93' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
Opstellingen Barcelona - Getafe
De opstellingen van Barcelona en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Getafe

Barcelona en Getafe treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barcelona - Getafe Opstelling Barcelona Opstelling Getafe Live Barcelona - Getafe Live Barcelona - Getafe kijken Barcelona - Getafe kijken Live Barcelona - Getafe stream Barcelona - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Getafe Uitslag Barcelona - Getafe Statistieken Barcelona - Getafe Primera División 2018/2019 Barcelona - Getafe wedden Barcelona - Getafe gokken Barcelona - Getafe Unibet