Voorbeschouwing Barcelona - Leganés (0-0) || Primera División

Zondag 20 januari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Barcelona het zondag 20 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Barcelona Gelijk Winst Leganés
1.15x inzet 8.2x inzet 22x inzet
LIVE Barcelona - Leganés 0-0

Vanaf zondag 20 januari 2019 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Barcelona - Leganés volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 15 uur, 31 minuten en 41 seconden.

Opstellingen Barcelona - Leganés

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Leganés

Barcelona en Leganés treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Leganés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Barcelona - Leganés Opstelling Barcelona Opstelling Leganés Live Barcelona - Leganés Live Barcelona - Leganés kijken Barcelona - Leganés kijken Live Barcelona - Leganés stream Barcelona - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Leganés Uitslag Barcelona - Leganés Statistieken Barcelona - Leganés Primera División 2018/2019 Barcelona - Leganés wedden Barcelona - Leganés gokken Barcelona - Leganés Unibet