Nabeschouwing Barcelona - Real Betis (3-4) || Primera División 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Barcelona het zondag 11 november 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Betis (3-4)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 3-4 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Junior Firpo, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Real Betis vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joaquín op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam FC Barcelona vervolgens op 1-2. Het was L. Messi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Real Betis vergroot nadat G. Lo Celso de 1-3 wist te scoren. In de 79e minuut kwam FC Barcelona weer dichterbij, nadat A. Vidal de stand terug wist te brengen naar 2-3. Na 81 minuten kon I. Rakitić van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat FC Barcelona het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel in de 83e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Canales van Real Betis die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door L. Messi van FC Barcelona die daarmee in de 92e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Barcelona - Real Betis 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Real Betis Doelpunt Junior Firpo met assist van William Carvalho Real Betis 0-1
24' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
34' Doelpunt Real Betis Doelpunt Joaquín met assist van Cristian Tello Real Betis 0-2
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitić FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor Arthur FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel Munir voor Malcom FC Barcelona
59' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergio Busquets FC Barcelona
62' Wissel Real Betis Wissel Canales voor Joaquín Real Betis
68' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona 1-2
69' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
70' Wissel FC Barcelona Wissel Carles Aleñà voor Sergio Busquets FC Barcelona
71' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso met assist van Cristian Tello Real Betis 1-3
73' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
76' Wissel Real Betis Wissel Sergio León voor Loren Morón Real Betis
79' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Vidal met assist van Munir FC Barcelona 2-3
81' Tweede gele kaart FC Barcelona Tweede gele kaart voor I. Rakitić FC Barcelona
83' Doelpunt Real Betis Doelpunt Canales met assist van Junior Firpo Real Betis 2-4
87' Wissel Real Betis Wissel T. Inui voor G. Lo Celso Real Betis
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Vidal FC Barcelona 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Real Betis
Opstellingen Barcelona - Real Betis
De opstellingen van Barcelona en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Real Betis

Barcelona en Real Betis treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Real Betis in de Primera División vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 14
Winst Real Betis 1
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 15e plaats.