Nabeschouwing Barcelona - Real Valladolid (1-0) || Primera División

Zaterdag 16 februari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Barcelona het zaterdag 16 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Valladolid (1-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. L. Messi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Barcelona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Barcelona kreeg via L. Messi in de 85e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Juan Martínez Munuera de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Real Valladolid
Goals
1
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
20
10
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
161
95
Gevaarlijke aanvallen
84
29
Passes
700
433
Overtredingen
12
18
Buitenspel
3
2
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Barcelona - Real Valladolid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor E. Ünal Real Valladolid
34' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Anuar Tuhami Real Valladolid
43' Penalty Barcelona Penalty L. Messi Barcelona 1-0
60' Wissel Barcelona Wissel L. Suárez voor K. Boateng Barcelona
67' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor L. Messi Barcelona
67' Wissel Real Valladolid Wissel A. A. Villa Suarez voor D. Verde Real Valladolid
70' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel Real Valladolid
70' Wissel Barcelona Wissel Philippe Coutinho voor O. Dembélé Barcelona
76' Wissel Barcelona Wissel I. Rakitić voor Carles Aleñà Barcelona
76' Wissel Real Valladolid Wissel S. Plaza voor A. A. Villa Suarez Real Valladolid
79' Wissel Real Valladolid Wissel Keko voor E. Ünal Real Valladolid
85' Penalty gemist Barcelona Penalty gemist L. Messi Barcelona
Opstellingen Barcelona - Real Valladolid
De opstellingen van Barcelona en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Real Valladolid

Barcelona en Real Valladolid treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barcelona - Real Valladolid Opstelling Barcelona Opstelling Real Valladolid Live Barcelona - Real Valladolid Live Barcelona - Real Valladolid kijken Barcelona - Real Valladolid kijken Live Barcelona - Real Valladolid stream Barcelona - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Real Valladolid Uitslag Barcelona - Real Valladolid Statistieken Barcelona - Real Valladolid Primera División 2018/2019 Barcelona - Real Valladolid wedden Barcelona - Real Valladolid gokken Barcelona - Real Valladolid Unibet