Nabeschouwing Barcelona - Villarreal (2-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Barcelona het zondag 2 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Villarreal (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Piqué, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Barcelona opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Carles Aleñà die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Barcelona.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barcelona.

LIVE Barcelona - Villarreal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
18' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor C. Lenglet FC Barcelona
26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
36' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué met assist van O. Dembélé FC Barcelona 1-0
67' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Trigueros Villarreal
69' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Jordi Alba FC Barcelona
70' Wissel FC Barcelona Wissel Carles Aleñà voor A. Vidal FC Barcelona
79' Wissel Villarreal Wissel K. Toko Ekambi voor Gerard Moreno Villarreal
80' Wissel FC Barcelona Wissel Malcom voor Philippe Coutinho FC Barcelona
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Carles Aleñà met assist van L. Messi FC Barcelona 2-0
88' Wissel Villarreal Wissel Dani Raba voor Santi Cazorla Villarreal
90' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pablo Fornals Villarreal
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Villarreal
Opstellingen Barcelona - Villarreal
De opstellingen van Barcelona en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Villarreal

Barcelona en Villarreal treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Villarreal in de Primera División vond plaats op 9 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 16
Winst Villarreal 3
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 2e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 16e plaats.