Nabeschouwing Celta de Vigo - Espanyol (1-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 18:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Celta de Vigo het zaterdag 18 augustus 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Espanyol (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Celta de Vigo en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Mario Hermoso, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Diego López, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Celta de Vigo - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Brais Méndez Celta de Vigo
45' Doelpunt Espanyol Doelpunt Mario Hermoso Espanyol 0-1
52' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Diego López Celta de Vigo 1-1
52' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor P. Sisto Celta de Vigo
70' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Iago Aspas Celta de Vigo
71' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Borja Iglesias Espanyol
73' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Marc Roca Espanyol
78' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Boufal voor Brais Méndez Celta de Vigo
81' Wissel Espanyol Wissel Javier Puado voor P. Piatti Espanyol
88' Wissel Espanyol Wissel H. Pérez voor Léo Baptistão Espanyol
91' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Eckert voor M. Gómez Celta de Vigo
91' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Alonso Celta de Vigo
96' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dídac Vilá Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Espanyol
Opstellingen Celta de Vigo - Espanyol
De opstellingen van Celta de Vigo en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Espanyol

Celta de Vigo en Espanyol treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Espanyol in de Primera División vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 7 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Celta de Vigo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.