Nabeschouwing Celta de Vigo - Girona (2-1) || Primera División

Zaterdag 20 april 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zaterdag 20 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Girona (2-1)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Girona is onder leiding van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Iago Aspas, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Girona kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Portu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette S. Boufal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celta de Vigo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande, waardoor Celta de Vigo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Girona
Goals
2
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
148
83
Gevaarlijke aanvallen
55
39
Passes
498
291
Overtredingen
7
10
Buitenspel
2
1
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Celta de Vigo - Girona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van S. Boufal Celta de Vigo 1-0
46' Wissel Girona Wissel Juanpe voor P. Roberts Girona
46' Wissel Girona Wissel Borja García voor Aleix García Girona
47' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
48' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van Alcalá Girona 1-1
69' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Boufal met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 2-1
70' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Boufal Celta de Vigo
76' Gele kaart Girona Gele kaart voor Douglas Luiz Girona
80' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor S. Boufal Celta de Vigo
85' Wissel Girona Wissel K. Soni voor Raúl García Girona
88' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor R. Boudebouz Celta de Vigo
90' Wissel Celta de Vigo Wissel David Costas voor Iago Aspas Celta de Vigo
Opstellingen Celta de Vigo - Girona
De opstellingen van Celta de Vigo en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Girona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Girona

Celta de Vigo en Girona treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Girona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Girona Opstelling Celta de Vigo Opstelling Girona Live Celta de Vigo - Girona Live Celta de Vigo - Girona kijken Celta de Vigo - Girona kijken Live Celta de Vigo - Girona stream Celta de Vigo - Girona Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Girona Uitslag Celta de Vigo - Girona Statistieken Celta de Vigo - Girona Primera División 2018/2019 Celta de Vigo - Girona wedden Celta de Vigo - Girona gokken Celta de Vigo - Girona Unibet