Nabeschouwing Celta de Vigo - Huesca (2-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Celta de Vigo het zaterdag 1 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Huesca (2-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Iago Aspas, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iago Aspas op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo.

LIVE Celta de Vigo - Huesca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Huesca Gele kaart voor J. Hernández Huesca
31' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
32' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Boufal Celta de Vigo
37' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Etxeita Huesca
38' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van Hugo Mallo Celta de Vigo 1-0
46' Wissel Huesca Wissel Aguilera voor Álex Gallar Huesca
46' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor D. Musto Huesca
59' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Rubén Blanco Celta de Vigo
62' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor David Ferreiro Huesca
63' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor S. Boufal Celta de Vigo
76' Wissel Celta de Vigo Wissel Fran Beltrán voor Brais Méndez Celta de Vigo
77' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van A. Hjulsager Celta de Vigo 2-0
88' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor Iago Aspas Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Huesca
Opstellingen Celta de Vigo - Huesca
De opstellingen van Celta de Vigo en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Huesca

Celta de Vigo en Huesca treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Winst Celta de Vigo 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 15e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.