Nabeschouwing Celta de Vigo - Leganés (0-0) || Primera División

Vrijdag 14 december 2018 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het vrijdag 14 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Leganés (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Celta de Vigo dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José Luis Munuera Montero niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Leganés
Balbezit
80%
20%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
102
67
Gevaarlijke aanvallen
74
21
Passes
825
202
Overtredingen
11
11
Buitenspel
0
3
Corners
10
0
Wissels
2
3
LIVE Celta de Vigo - Leganés 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Y. En-Nesyri Leganés
24' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Mikel Vesga Leganés
28' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Juncà Celta de Vigo
35' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gómez Celta de Vigo
62' Wissel Celta de Vigo Wissel Fran Beltrán voor Jozabed Celta de Vigo
71' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor S. Boufal Celta de Vigo
80' Wissel Leganés Wissel Eraso voor G. Carrillo Leganés
85' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor David Costas Celta de Vigo
86' Wissel Leganés Wissel Dani Ojeda voor Óscar Rodríguez Leganés
91' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor Y. En-Nesyri Leganés
93' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Pichu Cuéllar Leganés
Opstellingen Celta de Vigo - Leganés
De opstellingen van Celta de Vigo en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Leganés

Celta de Vigo en Leganés treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Leganés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 11e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Celta de Vigo - Leganés Opstelling Celta de Vigo Opstelling Leganés Live Celta de Vigo - Leganés Live Celta de Vigo - Leganés kijken Celta de Vigo - Leganés kijken Live Celta de Vigo - Leganés stream Celta de Vigo - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Leganés Uitslag Celta de Vigo - Leganés Statistieken Celta de Vigo - Leganés Primera División 2018/2019 Celta de Vigo - Leganés wedden Celta de Vigo - Leganés gokken Celta de Vigo - Leganés Unibet