Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante (1-4) || Primera División

Zaterdag 16 februari 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zaterdag 16 februari 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante (1-4)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Levante is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-4 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door José Luis Morales, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Levante vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Coke op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut moest Celta de Vigo verder met een man minder nadat R. Boudebouz een rode kaart had gekregen.

In de 62e minuut volgde een derde treffer van Levante, waarmee José Luis Morales zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 88e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Celta de Vigo speler Brais Méndez. In de 89e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Borja Mayoral die namens Levante het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Santiago Jaime Latre bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Levante.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Levante
Goals
1
4
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
7
8
Aanvallen
116
77
Gevaarlijke aanvallen
44
34
Passes
436
322
Overtredingen
12
17
Buitenspel
3
1
Corners
5
7
Wissels
2
3
LIVE Celta de Vigo - Levante 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Levante Doelpunt José Luis Morales met assist van Rubén Rochina Levante 0-1
40' Doelpunt Levante Doelpunt Coke met assist van Rubén Rochina Levante 0-2
44' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Boufal Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Lobotka voor Jozabed Celta de Vigo
49' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor R. Boudebouz Celta de Vigo
59' Wissel Levante Wissel C. Doukouré voor Rubén Rochina Levante
62' Doelpunt Levante Doelpunt José Luis Morales met assist van Borja Mayoral Levante 0-3
72' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Jensen voor Fran Beltrán Celta de Vigo
79' Wissel Levante Wissel Chema voor Coke Levante
80' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Doukouré Levante
84' Wissel Levante Wissel R. Dwamena voor José Luis Morales Levante
88' Penalty Celta de Vigo Penalty Brais Méndez Celta de Vigo 1-3
89' Doelpunt Levante Doelpunt Borja Mayoral met assist van E. Bardhi Levante 1-4
Opstellingen Celta de Vigo - Levante
De opstellingen van Celta de Vigo en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Levante

Celta de Vigo en Levante treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 16e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Levante Opstelling Celta de Vigo Opstelling Levante Live Celta de Vigo - Levante Live Celta de Vigo - Levante kijken Celta de Vigo - Levante kijken Live Celta de Vigo - Levante stream Celta de Vigo - Levante Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante Uitslag Celta de Vigo - Levante Statistieken Celta de Vigo - Levante Primera División 2018/2019 Celta de Vigo - Levante wedden Celta de Vigo - Levante gokken Celta de Vigo - Levante Unibet