Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (2-4) || Primera División 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Celta de Vigo het zondag 11 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (2-4)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Cabral zorgde ervoor dat Real Madrid op 0-2 kwam te staan in de 56e minuut. In de 61e minuut wist Celta de Vigo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Hugo Mallo.

Sergio Ramos zette Real Madrid even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco toegekende penalty wist te benutten. In de 87e minuut moest Celta de Vigo verder met een man minder, nadat G. Cabral een tweede gele kaart kreeg. In de 91e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Dani Ceballos die namens Real Madrid het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 94e minuut was het Celta de Vigo dat via Brais Méndez de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alberto Undiano Mallenco bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Celta de Vigo - Real Madrid 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Casemiro Real Madrid
23' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van L. Modrić Real Madrid 0-1
37' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Reguilón Real Madrid
40' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Cabral Celta de Vigo
41' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
44' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Juncà Celta de Vigo
45' Wissel Real Madrid Wissel Javier Sánchez voor Reguilón Real Madrid
53' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Javier Sánchez Real Madrid
56' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt G. Cabral Real Madrid 0-2
61' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Hugo Mallo met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 1-2
63' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor Fran Beltrán Celta de Vigo
63' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor S. Boufal Celta de Vigo
71' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor Nacho Real Madrid
83' Penalty Real Madrid Penalty Sergio Ramos Real Madrid 1-3
87' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor G. Cabral Celta de Vigo
91' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Dani Ceballos met assist van Sergio Ramos Real Madrid 1-4
94' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Brais Méndez met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Madrid
Opstellingen Celta de Vigo - Real Madrid
De opstellingen van Celta de Vigo en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid

Celta de Vigo en Real Madrid treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 12 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Celta de Vigo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 3
Winst Real Madrid 12
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 14e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 6e plaats.