Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia (1-2) || Primera División

Zaterdag 19 januari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zaterdag 19 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia (1-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Valencia is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door N. Araújo, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Valencia kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ferrán Torres, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Rodrigo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis González González, waardoor Valencia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Valencia
Goals
1
2
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
88
114
Gevaarlijke aanvallen
35
74
Passes
554
392
Overtredingen
18
12
Buitenspel
2
1
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Celta de Vigo - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jozabed Celta de Vigo
40' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt N. Araújo met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 1-0
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
58' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Brais Méndez Celta de Vigo
61' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Carlos Soler Valencia
61' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor D. Cheryshev Valencia
71' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor S. Boufal Celta de Vigo
71' Doelpunt Valencia Doelpunt Ferrán Torres Valencia 1-1
76' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
79' Wissel Valencia Wissel D. Wass voor F. Coquelin Valencia
80' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Ferrán Torres Valencia
82' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor P. Sisto Celta de Vigo
84' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van K. Gameiro Valencia 1-2
89' Wissel Celta de Vigo Wissel Fran Beltrán voor S. Lobotka Celta de Vigo
92' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Roncaglia Celta de Vigo
Opstellingen Celta de Vigo - Valencia
De opstellingen van Celta de Vigo en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Valencia

Celta de Vigo en Valencia treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Valencia elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Valencia 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Celta de Vigo - Valencia Opstelling Celta de Vigo Opstelling Valencia Live Celta de Vigo - Valencia Live Celta de Vigo - Valencia kijken Celta de Vigo - Valencia kijken Live Celta de Vigo - Valencia stream Celta de Vigo - Valencia Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia Uitslag Celta de Vigo - Valencia Statistieken Celta de Vigo - Valencia Primera División 2018/2019 Celta de Vigo - Valencia wedden Celta de Vigo - Valencia gokken Celta de Vigo - Valencia Unibet