LIVE Celta de Vigo - Villarreal (0-0) || Primera División

Zaterdag 30 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zaterdag 30 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Celta de Vigo Gelijk Winst Villarreal
2.65x inzet 3.3x inzet 2.7x inzet
LIVE Celta de Vigo - Villarreal 0-0

Vanaf zaterdag 30 maart 2019 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Villarreal volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 dagen, 2 uur, 51 minuten en 27 seconden.

Opstellingen Celta de Vigo - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Villarreal

Celta de Vigo en Villarreal treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Celta de Vigo - Villarreal Opstelling Celta de Vigo Opstelling Villarreal Live Celta de Vigo - Villarreal Live Celta de Vigo - Villarreal kijken Celta de Vigo - Villarreal kijken Live Celta de Vigo - Villarreal stream Celta de Vigo - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Villarreal Uitslag Celta de Vigo - Villarreal Statistieken Celta de Vigo - Villarreal Primera División 2018/2019 Celta de Vigo - Villarreal wedden Celta de Vigo - Villarreal gokken Celta de Vigo - Villarreal Unibet