Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona (2-1) || Primera División

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zaterdag 18 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Girona is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Wakaso, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. Deportivo Alavés vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Calleri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Girona de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Portu. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Girona kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Girona
Goals
2
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
96
134
Gevaarlijke aanvallen
39
37
Passes
321
435
Overtredingen
13
10
Buitenspel
1
4
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Deportivo Alavés - Girona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Girona Gele kaart voor K. Soni Girona
37' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor A. Lozano Girona
40' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt M. Wakaso Deportivo Alavés 1-0
45' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
46' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor K. Soni Girona
55' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Calleri Deportivo Alavés
56' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Rolan Deportivo Alavés
58' Gele kaart Girona Gele kaart voor Muniesa Girona
64' Gele kaart Girona Gele kaart voor Planas Girona
66' Wissel Girona Wissel Aday voor Planas Girona
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Twumasi voor D. Rolan Deportivo Alavés
83' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Calleri met assist van Manu García Deportivo Alavés 2-0
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel Álex Blanco voor Jony Deportivo Alavés
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor J. Calleri Deportivo Alavés
86' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van Pere Pons Girona 2-1
Opstellingen Deportivo Alavés - Girona
De opstellingen van Deportivo Alavés en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Girona

Deportivo Alavés en Girona treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo Alavés en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 0
Winst Girona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 11e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Deportivo Alavés - Girona Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Girona Live Deportivo Alavés - Girona Live Deportivo Alavés - Girona kijken Deportivo Alavés - Girona kijken Live Deportivo Alavés - Girona stream Deportivo Alavés - Girona Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona Uitslag Deportivo Alavés - Girona Statistieken Deportivo Alavés - Girona Primera División 2018/2019 Deportivo Alavés - Girona wedden Deportivo Alavés - Girona gokken Deportivo Alavés - Girona Unibet