Nabeschouwing Eibar - Getafe (2-2) || Primera División

Vrijdag 15 februari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het vrijdag 15 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Getafe (2-2)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Eibar en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Jaime Mata, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. Getafe vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Foulquier op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam SD Eibar vervolgens op 1-2. Het was Charles die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Charles de 2-2 maakte voor SD Eibar. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Getafe
Goals
2
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
147
115
Gevaarlijke aanvallen
65
55
Passes
408
301
Overtredingen
13
12
Buitenspel
3
6
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Getafe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata met assist van M. Olivera Getafe 0-1
44' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
52' Doelpunt Getafe Doelpunt D. Foulquier Getafe 0-2
61' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Sergi Enrich SD Eibar
61' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Joan Jordán SD Eibar
67' Penalty SD Eibar Penalty Charles SD Eibar 1-2
73' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor Ángel Getafe
78' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
80' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles SD Eibar 2-2
82' Wissel SD Eibar Wissel Marc Cardona voor Cote SD Eibar
83' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor M. Flamini Getafe
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Marc Cucurella SD Eibar
93' Wissel Getafe Wissel Miquel voor M. Olivera Getafe
Opstellingen Eibar - Getafe
De opstellingen van Eibar en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Getafe

Eibar en Getafe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 10e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Eibar - Getafe Opstelling Eibar Opstelling Getafe Live Eibar - Getafe Live Eibar - Getafe kijken Eibar - Getafe kijken Live Eibar - Getafe stream Eibar - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Getafe Uitslag Eibar - Getafe Statistieken Eibar - Getafe Primera División 2018/2019 Eibar - Getafe wedden Eibar - Getafe gokken Eibar - Getafe Unibet