Nabeschouwing Eibar - Leganés (1-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Eibar het zaterdag 22 september 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Leganés (1-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Kike, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Eibar uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Eibar - Leganés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
52' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike SD Eibar 1-0
56' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Juanfran Leganés
62' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor Michael Santos Leganés
67' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Gerard Gumbau Leganés
67' Wissel SD Eibar Wissel F. Orellana voor Pablo Hervías SD Eibar
72' Wissel SD Eibar Wissel Joan Jordán voor Kike SD Eibar
75' Wissel Leganés Wissel Óscar Rodríguez voor D. Rolan Leganés
88' Wissel SD Eibar Wissel Arbilla voor Cote SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Leganés
Opstellingen Eibar - Leganés
De opstellingen van Eibar en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Leganés

Eibar en Leganés treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Leganés in de Primera División vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Eibar 3
Winst Leganés 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 15e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.