Nabeschouwing Eibar - Rayo Vallecano (2-1) || Primera División

Woensdag 3 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División neemt Eibar het woensdag 3 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Rayo Vallecano (2-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door José Ángel Pozo, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. SD Eibar kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Charles, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette Pedro León zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SD Eibar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, waardoor Eibar dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Rayo Vallecano
Goals
2
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
138
79
Gevaarlijke aanvallen
73
41
Passes
342
411
Overtredingen
14
9
Buitenspel
2
5
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Rayo Vallecano 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt José Ángel Pozo met assist van Raúl de Tomás Rayo Vallecano 0-1
46' Wissel SD Eibar Wissel Pedro León voor Kike SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel Joan Jordán voor Omar Oliveros SD Eibar
51' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
64' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles met assist van Marc Cardona SD Eibar 1-1
68' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor P. Diop SD Eibar
73' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Rubén Peña SD Eibar
74' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León SD Eibar 2-1
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel Javi Guerra voor Tito Rayo Vallecano
75' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álex Moreno Rayo Vallecano
82' Wissel Rayo Vallecano Wissel G. Kakuta voor Alberto García Rayo Vallecano
85' Wissel Rayo Vallecano Wissel Adri Embarba voor Álvaro Medrán Rayo Vallecano
85' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Jordi Amat Rayo Vallecano
Opstellingen Eibar - Rayo Vallecano
De opstellingen van Eibar en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Rayo Vallecano

Eibar en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Rayo Vallecano 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 11e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Eibar - Rayo Vallecano Opstelling Eibar Opstelling Rayo Vallecano Live Eibar - Rayo Vallecano Live Eibar - Rayo Vallecano kijken Eibar - Rayo Vallecano kijken Live Eibar - Rayo Vallecano stream Eibar - Rayo Vallecano Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Rayo Vallecano Uitslag Eibar - Rayo Vallecano Statistieken Eibar - Rayo Vallecano Primera División 2018/2019 Eibar - Rayo Vallecano wedden Eibar - Rayo Vallecano gokken Eibar - Rayo Vallecano Unibet